Чому варто прочитати книгу Джоани Ґейнс «Своя оселя. Дизайн простору, у якому хочеться жити»

Чому варто прочитати книгу Джоани Ґейнс «Своя оселя. Дизайн простору, у якому хочеться жити»

Про книгу Джоани Ґейнс «Своя оселя»

    Теги: дизайн інтерєру про книжки ArtHuss


Слово «ремонт» викликає сіпання ока чи гнітючі спогади про гори штукатурки? Тільки не у тих, хто прочитає книгу Джоани Ґейнс «Своя оселя. Дизайн простору, у якому хочеться жити». Поки ця книжкова новинка друкується, розповімо, чому варто прочитати цю книгу.


1. Практичні поради
Авторка книги Джоана Ґейнс разом з чоловіком Чіпом були співзасновниками телевізійного шоу про ремонт. Вони познайомилися з безліччю людей, які потерпали від нескінченного ремонту і переконані, що в центрі оселі перш за все люди, а не красиві шпалери чи вишукані меблі. Подружжя допомогло відбудувати не один щасливий дім завдяки навичкам ремонту Чіпа та дизайнерському смаку Джоани. Увесь їхній досвід зібрано у книзі «Своя оселя», тож тепер вам не обов’язково ставати героєм телешоу, аби отримати свій затишний куточок.

2. Джерело натхнення
Неможливо уявити книгу про дизайн інтер’єру без фото цього таки інтер’єру! На сторінках видання читачів очікують безліч прикладів дизайну: як поєднувати кольори, чому текстури важливі, як зробити маленький простір максимально ефективним. Можливо, якась із ілюстрацій відгукнеться в серці і ви знайдете саме ту деталь, якої не вистачало для затишку: велика в’язана ковдра а чи може яскрава синя ваза?


3. Усвідомлення власних смаків
Джоана Ґейнс написала книгу, яка буде зрозуміла кожному, а не лише експертам дизайну. Тому починає знайомство з інтер’єрами з початку, а саме, зі стилів. Авторка описує шість основних стилів, їх характерні риси та елементи дизайну. Традиційний, бохо, фермерський, сучасний… Ви зможете краще зрозуміти, що подобається саме вам, і що б вам хотілося бачити навколо себе. І якщо бабуся радить не знімати килим зі стіни, молодша сестра просить динозавра на підлозі, а батько сіпається прибити нові гачки, вас ніхто не зіб’є з пантелику.

4. Структурування зон для ремонту
В хаосі ремонту легко розгубитися і забути про якісь деталі, або ж не знати, які зміни потрібні ванній чи кухні… Джоана Ґейнс розділила книгу «Своя оселя» на кімнати: заходимо у передпокої, рухаємося до вітальні, а звідти на кухню, куди можна поставити новий чайник та віднести каву у спальню, де сісти на крісло і перепочити. Ванна і дитячий простір також є у списку, а для інтровертів – приміщення для усамітнення. А пам’ятаєте про тата, який сіпався прибити нові гачки? Він зможе це зробити у підсобному приміщенні, але почитайте у Джоани, як краще організувати зберігання і не забути про естетику.


Книга «Своя оселя» стане рятівником для тих, хто застряг на етапі «мрію освіжити ремонт» і «яку фарбу обрати», для тих, хто сумнівається, чи викидати огидний сервіз, чи може хай ще стоїть і далі збирає пил… Джоана Ґейнс підкаже, як перетворити просто дім на місце, де затишно і комфортно відпочити і зарядитися для нових звершень.

Книга вже доступна за попереднім замовленням, захопіть в її свою оселю разом з перфоратором і новою фарбою!

__________________________________________________________

Читати «Новини» видавництва ArtHuss

__________________________________________________________

Більше про світове та українське мистецтво читайте в нашому блозі.

Читати блог ArtHuss

Хочу замовити книги про стиль життя

Своя оселя: Дизайн простору, у якому хочеться жити
Джоанна Ґейнс
Своя оселя: Дизайн простору, у якому хочеться жити
Життя з візерунком: Колір, текстура та принти у вашій домівці
Ребекка Етвуд
Життя з візерунком: Колір, текстура та принти у вашій домівці
Натхнення кольором: Ідеальні палітри для оригінальних інтер'єрів
Ганс Блумквіст
Натхнення кольором: Ідеальні палітри для оригінальних інтер'єрів
Мистецтво затишку: Практичний посібник зі стилю та дизайну інтер’єру
Фріда Рамстедт
Мистецтво затишку: Практичний посібник зі стилю та дизайну інтер’єру
530 грн
590 грн